martes, 4 de octubre de 2011

BIOSÒNICA. TORNADA

Hola a totes i tots!!! Estic encantada de tornar a disposar de temps lliure per a estar aquí i de tenir noves coses per explicar-vos!!!

El cas és que avui és important que us expliqui què és la biosònica. Ja que, com tantes d'altres coses desconegudes per nosaltres, és una tècnica que pot resultar molt i molt beneficiosa.

No sigueu supersticiosos. Només creieu en allò cert que hi ha.

Començarem pel començament per explicar com funciona la biosònica en nosaltres i el nostre organisme.

La matèria està formada d'àtoms, que vibren a diferents ritmes i freqüències. I aquestes combinacions d'àtoms vibrant a diferents velocitats i ritmes crea diferents freqüències energètiques. Com per exemple en la llum i el so nosaltres veiem o sentim un color o un so depenent de la freqüència la que estiguem exposats.

Doncs igual que amb tot, els òrgans i cèl.lules i totes les coses que es troben en el nostre cos vibren i es mouen (els seus àtoms i molècules) a unes freqüències, que creen un efecte en nosaltres. Cada zona, òrgan, etc del nostre cos té una freqüència òptima de vibració o de treballar. Però el més normal és que algunes d'aquestes freqüències es trobin alterades en més o menys grau, generant diferents efectes no desitjats en nosaltres.

Per tant, la biosònica és una tècnica-teràpia (dieu-ne com vulgueu) molt i molt beneficiosa, ja que el que fa és retornar a l'organisme les freqüències a les que han de treballar totes i cada una de les parts.

En què consisteix i com es fa per restablir l'equil.libri en les freqüències alterades?

La primera feina a fer és fer un anàlisi de la veu. Amb un programa adequat i dissenyat amb aquest objectiu, s'enregistra la veu i es veu quines freqüècnies utilitza la persona al parlar. A través d'aquest estudi veiem quines freqüències falten i quines es fan servir en excés. I seguidament es passa un enregistrament a la persona interessada amb sons de totes aquelles freqüències que li falten perquè el cos les vagi sentint. I acabi introduïnt-les i funcionant amb el nou eqilibri.

És un procés totalment personal, en el que la persona és la responsable i encarregada de sentir les freqüències de sons que se li han preparat i gestiona el seu propi ritme. És un pocés d'assimilació i neteja total. En el qual hem de començar per escoltar els sons que ens han preparat cada dia, després dos o tres cops per setmana, després setmanalment i així. És un procés d'acció reacció en el que quan comencem a rebre aquelles freqüències que insonscientment havíem eliminat del nostre cos passen coses. Es tracta de fixar-se amb un mateix i treballar sobre i segons els resultats que es van obtinguent. És un camí de sanació i un molt excel.lent aliat per a l'autoconeixement. Un bon complement dins el grup de les teràpies naturals encarades al creixement espiritual i sanació global.

Ja sabeu que cap, cos i esperit formen un tot inseparable. I en aquest cas estem reparant coses a nivell cel.lular. Al nivell més indisoluble i bàsic de la natura, per arreglar totes les disfuncions que d'aquí puguin venir. Que, està clar, repercutiran en aquest tot augmentant clarament el benestar de la persona.

Si esteu interessats conec les persones que ho estan aplicant a Catalunya.

Si sabeu d'aquestes coses podeu veure que no és res nou ni cap invent estrany. Es tracta d'actuar a nivell cel.lular. El xinesos fa molt temps que tenen la teràpia amb freqüències sonores com a una de les claus i pilars de la seva saviesa i tradició. Els monjos budistes porten segles aplicant el cant a la curació.

Fins aviat!

No hay comentarios:

Publicar un comentario