miércoles, 28 de abril de 2010

LA CLARA D'OU CONTRA LES CREMADAES

La clara d'ou és exel.lent per a regenerar la pell després d'una cremada. Em va arribar un missatge d'una amiga que explicava el tema. I crec que és tant interessant saber coses com aquesta que us ho transmeto en vermell... Per a donar-li força i importància.

Quan ens cremem a la cuina o en qualsevol alra ocasió de cremada quotidiana és perfetcte fer dues coses:
1) Posar la zona afectada sota el raig d'aigua freda intens. Una estona. Evitem que amb l'escalfor acumulada a la pell es vagi fent més intensa i profunda la cremada. Hem de refredar les capes de la pell i evitar que es continui cremant.

2) Batem una mica una clara d'ou (o més depenent de la zona afectada) i deixem en remull la pell cremada. Anem traient la capa "seca" de clara d'ou que se'ns farà a la pell i anem sucant successivament la pell a la clara. És un exel.lent regenerdor. Porta l'aliment i substàncies necessàries per a fer créixer un pollet. Per tant, porta moltes coses bones per a les cèl.lules i ajuda a la pell a regenerar-se.

Tant això com l'aloe vera van molt bé.

No hay comentarios:

Publicar un comentario