domingo, 2 de mayo de 2010

CURS D'ESMALT AL FOC

Hola!!! Estic molt satisfeta dels resultats del curs d'esmalt que estem fent al taller de la Suana Alonso.
A totes aquelles persones que us interessi el tema i sigueu principiants us recomano el curs. La professora està en tots el detalls i val la pena per la quantitat de coses que aprendreu sobre la tècnica de l'esmalt.

El curs que ve es farà de nou el curs d'iniciació i un segon curs de perfeccionament.

Amb l'esmalt les peces agafen una vida i unes energies totalment diferents. Posar color a través de l'esmalt fa que la peça pugui tenir un caràcter únic induït per la forma i el color, que li pot aportar uns matissos i profunditats diferents del que estem acostumats a veure amb altres tècniques de joieria.

És molt creatiu i relaxant. Alhora que, com tot, està clar que s'ha d'estar pendent d'aplicar bé la tècnica i seguir bé els passos per a obtenir uns bons resultats.

Ara, a part de l'esmalt, que podeu veure per internet buscant per exemple "esmalt al foc" al google, us vull deixar la direcció de la pàgina web d'un joier de Mataró.

Val la pena fer una ullada per les peces que té penjades a la seva web!!!

Felicitats Txé!

www.txeaymatjoies.com

A la web de la Susana Alonso trobareu informació variada dels diferents cursos i tallers que fa i fotos de peces dels alumnes. També val molt la pena entrar i descobrir.

www.susanaalonso.com

Espero que en gaudiu!

Gràcies Susana!

No hay comentarios:

Publicar un comentario