domingo, 16 de mayo de 2010

EL RETORN A LA NATURALITAT

Us heu adonat d'una cosa molt curiosa que passa amb tot allò a què ara anomenem teràpies o maneres de pensar i de fer ALTERNATIVES?
Ahir de cop vaig pensar que em feia molta gràcia que estem anomenant alternatives, que significa o bé a dir "una altra manera de fer diferent a la normal", a un reguitzell de coses que per a totes aquelles persones que anem coneixent els móns alternatius resulten ser molt més naturals de fer que les que estem acostumants i ensenyats a fer.
I quan em refereixo a naturals vull dir que són molt més simples i efectives. Segueixen el curs natural de les coses, sense alterar el sistema de funcionament per el qual el cos i el planeta estan dissenyats, pensats i preparats.

Per aquesta senzilla raó potser seria hora que es comencessin a ensenyar de manera natural, com qualsevol aprenentatge que ens fan adquirir de petits i petites.

Hi ha moltes coses a conèixer de les que una persona no en té ni idea ni se n'entera si no s'hi posa a buscar-ho pel seu compte. Cosa per altra banda em sembla bé el fet de buscar i créixer a mesura que es van aprenent aquestes noves maneres de funcionar i de fer les coses.

Però el món és un lloc preciós habitat per massa persones que no tenen en compte la majoria de les lleis naturals per les quals tot funciona. I algunes són culpables de la desinformació de les altres perquè no fan res per impedir que continuem fent servir sistemes nocius per a nosaltres i per al nostre planeta perquè no els interessa econòmicament que anem canviant el nostre funcionament.

Llavors hem de ser molt tossuts, conscients, forts i disposats a barallar-nos per a anar comunicant i difonent i transmetent el que estem anant aprenent totes les persones que hem arribat a la informació i pràctiques de les que parlo.

Hi ha una gran feina a fer en matèria de consciensació i ensenyament. No per la via moralitzadora. És que no calen raons morals per a convencèr a la gent d'una cosa positiva i beneficiosa per a les persones. Només cal ensenyar a com actuar. Quan les coses que s'enenyen són beneficioses i la persona palpa els beneficis que en treu aviat no cal insistir per a què facin les coses de la nova manera que han anat aprenent.

I em sap greu en certa manera que unes persones que hem tingut l'ocasió i les ganes de tastar el món natural tal i com és haguem de passar per sabis o per gent amb uns coneixements diferents.

Hem de ser molt conscients i anar buscant vies de transmetre per a arribar al màxim de persones possibles.

Internet, per exemple, ens pot ajudar molt.

No hay comentarios:

Publicar un comentario